17:30

IK Zenith

Referat: IFK Fjärås - IK Zenith 1 - 2 (0 - 1)

När vi i eftermiddags ställde kosan mot söderut mot Fjärås så visste vi vad som stod på spel i denna 6 poängsmatch.
Vi var fast beslutna över att ta hem 3 poäng till Hisingen. Vi rivstartade matchen och dominerade totalt första 25-30 minuterna med 2 skott i insidan av stoplen....lätt att misströsta alltså. Extra skönt då när Persson dundrar in 1-0 i 44:e minuten. Psykologiskt jätteviktigt såklart.
Vi fortsätter att dominera bollinnehavet även i andra halvlek och lyckas även göra 2-0 genom Vicky som gjorde comeback efter lång korsbandsskada. Därför kändes det konstigt när Fjärås från ingenstans lyckades reducera med kvarten kvar. Dock var detta vår match från början till slut. Fjärås var aldrig nära att kvittera och vi kan konstatera att hela laget gjorde en utmärkt insats idag - jag vill särskilt lyfta försvarsspelet samt Ebba född 2004 som fick debutera i A lags sammanhang.